Fogyásáról vallott Adele - íme a titok, amivel 50 kilót leadott | Femcafe

Adél fogyása, Adele fogyása: Nincs több alkohol, cigi, koffein

A karrierje elején Adele molett alkattal robbant be a köztudatba, és sokáig láthatólag nem is foglalkozott ezzel, hiszen emberek milliói imádták elképesztő hangja miatt.

Írta: Balogh Mia Nemrég elárulta: egyetlen dologról mondott le, hogy tartani tudja a súlyát. Vannak, akiknek nem a kinézetük, hanem az egészségük érdekében kell néhány életmódbeli változtatást beiktatniuk.

fogyokuras etelrendeles

Ez történt Adele esetében is: az énekesnő hangszálproblémái miatt döntött úgy még ben, hogy lemond a cigarettáról, az alkoholról, a citrusos, túl fűszeres és savanykás ételekről. Később ehhez jött még néhány kisebb-nagyobb változás — például az, hogy férjével, Simon Koneckivel rászokott a kocogásra, és többször fordult meg edzőtermekben is —, és Adele-ről tovább olvadtak lefelé a pluszkilók. Mood 2 Beychella Adele adele által megosztott bejegyzés, Ápr adél fogyása A híresség ezt egyrészt úgy érte el, hogy vegetáriánus lett.

leggyorsabb fogyás gyakori kérdése

Adele elmondása szerint nem azért lett vega, mert adél fogyása szenvedélyesen szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket. A tofuval pedig még a mai napig sem tudott igazán megbarátkozni. Viszont a kutyája iránti szeretetéből fakadóan nem tudna húst enni. Azt mondja, ha húst kíván, csak a kutyusa szemébe kell néznie, és máris biztos benne, hogy nem tudná megenni semmilyen állat húsát.

fogyás 50 felett nő

Ez talán külső szemmel nézve picit túlzás, de ő egy ideje így érzi. Emellett a sportra is nagyobb hangsúlyt fektet: még többet kardiózik és súlyzós edzéseket is végez, de azt mondja, elsősorban nem az étrend jének és a mozgásnak köszönheti, hogy az elért eredményeket meg tudja tartani.

fogyi etrend

Egy interjúban elárulta: egyetlen dologról mondott le, szerinte annak köszönheti, hogy meg tudja őrizni a vonalait sőt, talán még fogyott is néhány kilót emiatt.

Hogy miről mondott le?

HOW I LOSE 22KG - CARA SAYA TURUNKAN BERAT BADAN SEBANYAK 22KG - #DIET

Nos, Adele korábban elég sok teát ivott, naponta legalább 10 csészével, és mindig két-két cukrot tett bele. Egy ideje viszont nem teázik, az napi 20 kanálnyi vagy 20 kockacukorral kevesebbet jelent — ez pedig már nagyon nem mindegy a szervezete számára!

regenor fogyi csomag

Kapcsolódó cikkek.