A citrin leírása

Citrin gyógyhatása. Gyógyító Kövek - A citrin

Tartalom

  A gyönyörű napsárga színű citrin méltán népszerű az ásványi ékszereket kedvelők körében.

  szívbetegek étrendje

  A jókedvet hozó, vidám, sárga színű citrin rengetegféle pozitívgyógyhatással bír. Az ásványokat ismerők körében az egyik legismertebb hatás a pénzvozó természete.

  a fogyokura titka

  A citrin valóban vonzza a bőséget, de nem csak anyagi szinten, hiszen segítségünkre lehet sikereink elérésében, tervienk megvalósulásában is. A citrin energetizáló kőként is használatos, tisztít, felmelegít és energetizál.

  A negatív energetiákat felfogja, így használhatjuk magunk és családunk aurájának védelmére.

  mit ehetek ha fogyni akarok

  Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít.

  choco lite vélemények gyakori kérdések

  Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Gyomor, bélrendszeri problémák kezelésére is alkalmas, visszafordítja az elválltozással citrin gyógyhatása megbetegedéseket.

  choco lite árak

  Segít a méregtelenítésben, pozitívan befolyásolja a anyagcserét, ezáltel a bőrünk is megszépül. Egy citrin karkötő használata során pl. Citrinből készült ásványi ékszerek igen hasznosnak mutatkoznak a cukorbetegségnél, mert elősegíti és irányítja az inzulin termelést.

  swanson l-karnitin kapszula

  Mivel elég ritka ásvány, így csak megbízható helyről vásároljunk, a túl olcsó citrin szinte biztosan más ásványokból, hevítéssel készített utánzat!