Citrin, a személyes erő és önbizalom kristálya

Citrin hatása

Tartalom

  Citrin Citrin hatása A citrin úgy tartják, hogy nagyon erősen aktiválhatja a szervezet erőtartalékait, tisztító rendszerét. Nagyon hatékony tisztító és regeneráló hatású ásványként tartják számon. Rendkívül jótékony hatású lehet, ha energiaszintünk lemerült, eluralkodott rajtunk a rossz hangulat vagy stressznek vagyunk kitéve. Megmutathatja az élet napos oldalát, a Nap energiáját hordozva meleget és energiát adhat, csökkentheti az érzékenységet a környezeti hatásokra. Az élet minden területén vonzhatja felénk a gyarapodást, ez fizikai, érzelmi és szellemi szinteken is értendő lehet.

  A gyönyörű napsárga színű citrin méltán népszerű az ásványi ékszereket kedvelők körében. A jókedvet hozó, vidám, sárga színű citrin rengetegféle pozitívgyógyhatással bír.

  étrend epés étrend minta

  Az ásványokat ismerők körében az egyik legismertebb hatás a pénzvozó természete. A citrin valóban vonzza a bőséget, de nem csak anyagi szinten, hiszen segítségünkre lehet sikereink elérésében, tervienk megvalósulásában is.

  A citrin energetizáló kőként is használatos, tisztít, felmelegít és energetizál. A negatív energetiákat felfogja, így használhatjuk magunk és családunk aurájának védelmére. Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt.

  keto light hol kapható 16/8 diéta vélemény

  A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Gyomor, bélrendszeri problémák kezelésére is alkalmas, visszafordítja az elválltozással járó megbetegedéseket.

  grönland moszat fogyás fogyokura napi kaloria bevitel

  Segít a méregtelenítésben, pozitívan befolyásolja a anyagcserét, ezáltel a bőrünk is megszépül. Egy citrin karkötő használata során pl.

  • Citrin gyógyhatásai
  • A citrin fokozza az életörömöt A citrin hatékonyan tisztít és regenerál.
  • Citrin ásvány hatása

  Citrinből készült ásványi ékszerek igen hasznosnak mutatkoznak a cukorbetegségnél, mert elősegíti és irányítja az inzulin termelést. Mivel elég ritka ásvány, így csak megbízható citrin hatása vásároljunk, a túl olcsó citrin szinte biztosan más ásványokból, hevítéssel készített utánzat!