1. muszáj vagy muszály?

Fogyjon helyesírás. Hogyan írjuk helyesen: fogyjon vagy foggyon?

Tartalom

  fogyjon helyesírás

  Íme a megoldások: Igazán penge vagy, ha mindegyiket jól találtad el. Mindegyik párosnál az első volt a helyesen, a második pedig a helytelenül írt változat. Ha tényleg mindet tudtad, valószínűleg be is fejezheted ennek a levélnek az olvasását, mert Te mindent tudsz.

  fogyjon helyesírás

  De ha nem, akkor se csüggedj, mutatunk egy egyszerű segítséget! Online helyesírás ellenőrző A Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete készített egy online felületet, ahol helyesírás típusokra bontva könnyedén megtudhatod, hogyan kell helyesen írni egy-egy szót. Itt választhatsz, hogy külön vagy egybe kell írni szavakat, vagy egyszerűn ellenőrizheted, hogy egy szó helyesen van-e leírva, de elválasztásokat fogyjon helyesírás ellenőrizhetsz, vagy számok, dátumok szöveges leírásában is segít ez az oldal.

  Végül akár még ABC sorrendbe is tesz egy listát Neked.

  fogyjon helyesírás

  Ha bizonytalan vagy magadban, inkább nézd meg, hogy a helyes. Sokkal cikibb hibásan leírni, mint megnézni. UI: Még mielőtt szóvá tennéd, tudjuk, hogy a címben pontos j-vel írtuk a helyesírást, pedig ly-ossal kell írni, nem véletlenül írtuk hibásan.

  fogyjon helyesírás