Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt!

Fogyjunk együtt. Diána nem csak a súlyfeleslegétől szabadult meg, hanem számos egészségügyi gondjától is...

Létrehozva: Andi vagyok,de mindenki csak Andesznek hív.

fogyjunk együtt

Tudom, már van egy pár ilyen topic,melynek témája a fogyás. De úgy gondoltam,talán ennek is lesz egy picinyke jövője.

Na meg szerintem ez nem csak a fogyásról fog szólni,hanem talán még fogyjunk együtt is szövődnek. Hogy mit is szeretnék? Megosztani a kedves fogyni vágyókkal a tapasztalataimat,sikereimet,amit persze ti is nyugodtan leírhattok.

  • Fogyjunk együtt egymásért
  • Fogyjunk együtt a változókorban! Klimin slim életmódprogram | Pharmax
  • A tudatos bűnözés alapelvei Karácsony közeledte hatalmas próbatétel elé állítja azokat, akik általában egészségtudatosan és visszafogottan táplálkoznak, vagy épp elkezdtek diétázni.
  • Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt! Fogyjunk együtt

Már nem tudom,hányszor fogtam bele bármelyik diétába,míg rátaláltam az igazira,legalábbis számomra. Már 3 hete csinálom töretlenül a 90 napos diétát,szerencsére nem egyedül,hanem hugommal együtt.

Persze neki még nem lehetne,hiszen 16 éves,de én sem vagyok éppen öreg a magam 22 évével. Sajnos az elmúlt 3,5 évben mióta kapcsolatban élek sikeresen magamra kapkodtam öszz-vissz 16 kg-t. Szomorú tény. Egészen 3 héttel ezelőttig nem is foglalkoztam vele,de ahogy jött a jó idő és előkerültek a nyári ruhák,nadrágok,és ahogy próbálgattam őket,elég elkeserítő élményben volt részem.

Alig jön rám Így aztán végleg megfogalmazódott a fejemben is a fogyás,és neki vágtam.

MÉREGTELENÍTS TE IS A REGENORRAL

Persze valamit-valamiért. Míg én megpróbálok mindent megtenni,hogy leadjam azt a 16 kilócskát,fogadtam párommal,hogy ő pedig soha többet nem cigizik. Eddig mindketten remekül tartjuk magunkat.

  1. Fogyjunk együtt – Reg-Enor a sikeres fogyásért
  2. Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt! |
  3. Fogyjunk együtt! | nlc
  4. Diéta, életmódváltás - Fogyjunk együtt · Moly Fogyjunk együtt Hát nem így van?

Persze egy diéta sem olyan hatásos egy kis mozgás nélkül. Leporoltam hát Rubint Réka dvd-it valamint szert tettem Norbi Duci tréningjére is. Minden este megeszem az előírt vacsimat,és utána irány a szobám és Rékával vagy Norbival tornázok. Az eredménye megvan mindennek.

Fogyjunk együtt a változókorban! Klimin slim életmódprogram

Tudom,ez kevésnek hangzik,de soha nem is akartam gyorsan fogyni. Így talán a bőröm sem sínyli meg. Persze használok közben narancszsír elleni krémet,ami nekem szintén bevált.

fogyjunk együtt

És míg diétázom,azt is megfogadtam,hogy egyetlen egy ruhaneműt sem fogok venni magamnak,evvel is ösztönzöm magam,hogy muszáj beleférnem a régi ruháimba. Miután ennyit fecsegtem magamról,remélem levelem eljut néhány emberhez,és sikeresen beindítjuk ezt a fórumot.

A REG-ENOR SZÁMOS POZITÍV HATÁSA RÉVÉN, EREDMÉNYES FOGYÁSSAL IS PÁROSUL

Itt mindent lehet! Beszélgetni,panaszkodni és még diétát vagy receptet is ajánlani.

fogyjunk együtt

Hisz tapasztalatból tudom,hogy egyedül kevesebb kitartása van az embernek,és így vannak személyek,akikkel megoszthatjuk tapasztalatainkat,erőt gyűjthetünk a másik sikereiből. Hiszen ha nagyon akarjuk a változást,nemtől és kortól függetlenül,meg tudjuk csinálni!

Ez éltessen fogyjunk együtt Erősek vagyunk és nem hagyjuk,hogy a 1 hónapos fogyókúra eluralkodjon rajtunk!