Vékonyabb leszel, ha nem fogyasztasz tejterméket?

Fogyókúra tejtermékekkel. Diétás tejtermékek

Tartalom

  Fogyókúra, több tejtermékkel!

  fogyás oldalról perfect day diéta italpor

  A fogyókúra során könnyebben elérhetik az áhított célt azok, akik több tejet és tejterméket fogyasztanak, ami a bennük lévő D-vitaminnak köszönhető — mutatták ki izraeli kutatók, fogyókúra tejtermékekkel a vital.

  ABen-Gurion Egyetem munkatársai túlsúlyos, 40 és 65 év közötti férfit és nőt vizsgáltak, akik két éven keresztül alacsony szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú, illetve mediterrán étrend szerint étkeztek.

  fogyókúra egyszerűen diéták konyhatechnológiai csoportosítása

  A diétás módszertől függetlenül átlagosan hat kilótól szabadultak meg a vizsgálat során azok, akik a legtöbb tejet és tejterméket, és ennek köszönhetően a legtöbb, napi kb. Ezzel szemben a legkevesebb tejterméket, és ennek révén mindössze napi mg kalciumot fogyasztók csak mintegy három kilót tudtak leadni.

  A kalcium bevitt mennyisége mellet a kutatási adatok alapján a D-vitamin vérben lévő szintje is jelentősen befolyásolja a fogyókúrás módszerek sikerességét: minél magasabb a D-vitamin szintje, annál több plusz kilótól tudunk megszabadulni.

  8-16 órás diéta hogy lehet combra fogyni

  Danit Shahar, a Ben-Gurion Egyetem kutatója. A kutatás részletes leírása az American Journal of Clinical Nutrition fogyás megállása szaklapban olvasható.

  Felhasznált forrás: MTI

  fogyás gyógyszerek fogyókúrás teák