Fogyasztó porok, italok

Fogyókúrás por

Tartalom

  fogyókúrás por

  Nem tartalmaz állati eredetű összetevőt 22 érvünk van, hogy ezt válaszd Egy adag energiatartalma fogyókúrás por lett beállítva, hogy ne kelljen mellette vízen kívül más tápanyagokat tartalmazó folyadékot bevinned az adott étkezés során. Több ízben elérhető vaníliás, csokis, áfonyás, banános. GABA Mikor?

  fogyókúrás por

  Bármikor, reggel, délben vagy este. Amikor nincs időd hosszú táplálkozásra vagy amikor ki akarod váltani a komplett étkezést egy kiváló shake-kel. Egyszerűen beleszórod a port egy shakerbe, felengeded vízzel vagy növényialapú itallal, összerázod, és már fogyaszthatod is!

  fogyókúrás por

  Nőknek és férfiaknak egyaránt. Akik szeretnék a súlyukat csökkenteni azoknak min.

  fogyókúrás por

  Az elért testtömeg megtartáshoz napi 1 étkezés SlimFlash-sel való kiváltását ajánljuk. Egy doboz termék 11 vagy 12 adagot tartalmaz, amelyből egyszerre 50 grammot javaslunk elfogyasztani. Ez megfelel 3 lesimított mérőkanálnyi 3 x 17 g mennyiségnek.

  fogyókúrás por

  A terméket legalább 2,5 dl folyadékban keverd el vagy mixeld össze. A termék könnyen elegyedik és azonnal fogyaszthatod. Egy adag elfogyasztása után 15 perccel tanácsos további folyadék bevitele.

  fogyókúrás por