Fogyokuras rantotthus, Az Ön böngészője nem támogatja a javascriptet kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Legyen a csirkés rántott hús isteni finom és egészséges!
Felejtsd el a hizlaló panírt, készítsd el a rántott húst fölösleges szénhidrátok nélkül! A mandula tökéletesen helyettesíti a lisztet és a zsemlemorzsát, igazi főnyeremény! A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen fogyokuras rantotthus vágja a diétádat.
A liszt és a diéta házhozszállítás magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád.
Szerencsére mindezt elkerülheted!
Használj mandulamorzsát! Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús! Rántott hús hozzávalók: 2 csésze nyers sótlan mandula 2 tojás extra szűz olívaolaj spray változat Elkészítés: 1.
Kapcsold be a sütőt fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral. A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd.
CSIRKEMELL RECEPT - így nem lesz unalmas!
A végeredmény inkább durván szemcsés legyen. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd forgasd meg a mandulában. Merítsd el a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában.
Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. Mehet is a sütőbe, kb perc alatt aranybarnára, ropogósra sül. Tálalhatod zöldségkörettel, salátával, fűszeres tejföllel.
Egyszerű, laktató és isteni finom!