Szétrobbantja a zsírpárnákat, ha így iszod a vizet! Felpörgeti a fogyást - Fogyókúra | Femina

Fogyás vízfogyasztás, Döbbenetes fogyás: heti 30 liter vízzel 25 kilót dobott le magáról ez a nő - Ripost

Tartalom

  Több kutatás is bebizonyította, hogy a víz segíthet a gyorsabb fogyásban, és előnyösen hat szervezetünk működésére is. Az NCBI - az amerikai Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ - egyik kutatása bebizonyította példáulhogy a megfelelő vízfogyasztás középkorú és idősebb felnőtteknél csökkenti a bevitt energia mennyiségét. Az alábbiakban olyan tanulmányok eredményeiről számolunk be, amelyek azt vizsgálták, hogyan hat a testre az étkezések előtt elfogyasztott fél liter víz.

  Vízzel több kalóriát égethetsz el Ha az étkezések előtt megiszol fél liter vizet, az fogyás vízfogyasztás megnöveli a nyugalmi állapotban elégetett energia mennyiségét - vagyis mindenféle mozgás nélkül égeted a kalóriákat.

  1. Így idd a vizet, ha fogyni szeretnél. 2 hét alatt kiló felesleg is lemehet rólad - Blikk Rúzs
  2. Ha fogyni akarsz, igyál vizet!
  3. Jódmentes diéta
  4. Szerző: Ripost Hihetetlen módszerrel fogyott le ez a 27 éves nő: heti harminc liter vizet ivott, és villámgyorsan ledobott 25 kilót.
  5. Könnyű fogyókúra vízzel: Meglepően sokat lehet leadni, ha tudjuk mikor és mennyit kell inni Írta: LikeNews
  6. Elképesztő diéta hódít! Így lehet 9 kilót ledobni 3 hét alatt csak vízzel - Blikk Rúzs
  7. Ha fogyni akarsz, igyál vizet!

  Egy másik kísérlet arra adott bizonyítékot, hogy azok a túlsúllyal küzdő nők, fogyás vízfogyasztás napi 1 literrel több vizet ittak a megszokottnál, 1 év alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy bármi máson változtattak volna az életmódjukban. Ha azt vesszük, hogy ez a 2 kiló mínusz csak a víznek köszönhető, lenyűgöző eredményről van szó, hiszen ezek a nők sem rendszeres mozgást nem végeztek, és nem is diétáztak.

  Az is kiderült, hogy minél hidegebb az elfogyasztott víz, annál több kalória ég el, mivel a testednek ilyenkor extra energiát kell felhasználnia ahhoz, hogy a hideg vizet testhőmérsékletűre melegítse.

  5 2 diéta

  Miért működik? Az étkezés előtti fél liter víz azért is jó, mert csökkenti az étvágyat.

  fogyókúra egyszerűen

  Mivel kicsit eltelíti a gyomrot, kevesebb ételt fogsz elfogyasztani. E szerint a kutatás szerint azok a felnőttek, akik az étkezések előtt fél órával megittak fél liter vizet - a nők millilitert - 12 hét alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy diétáztak volna, szemben azokkal, akik nem ittak evés előtt.

  fast 5 étrend

  Akik fogytak, mind beszámoltak arról is, hogy előbb érezték a telítettségérzést, mint azok, akik nem ittak evés előtt. Ha a cukros üdítők 6 hetes étrend gyümölcslevek helyett vizet iszol, már azzal is nagyban csökkented a kalóriabevitelt, mivel a víz egyik csodája, hogy ebből semennyit sem tartalmaz.

  fogyókúra férfiaknak