Kapcsolódó cikkek

Hcg diéta. Tudd meg az igazságot a HCG-diétáról!

Nem is akármilyennel,a hCG-vel. Tavaly januárban találkoztam először a hCG diétával. A főnökasszonyom csinálta végig a 21 napos programot, szemmel láthatóan szép eredménnyel.

Számomra is nagyon szimpatikus hcg diéta. Azt gondoltam: végre egy diéta, ami tényleg működik, és nem egy mende-monda. Tudjátok, hogy mindig hallunk olyan sztorikat, hogy a szomszéd keresztlányának a testvérének a barátnője leadott sokat, de soha nem derül ki a hogy-mennyit-mivel részlet.

hcg diéta

Nos itt más volt a helyzet, éppen ezért vágtam bele én is. Azóta se bánom, hogy így tettem.

Ha többször próbáltál sikertelenül lefogyni, talán te is megérted, milyen csábító a könnyű és tartós fogyás ígérete azoknak, akik reménytelenül küzdenek a túlsúllyal. Sajnos vannak olyanok is, akik nem ismerik a határokat, és a legőrültebb diétát is kipróbálják nem törődve azzal, hogy közben milyen hatásoknak teszik ki a szervezetüket. A HCG-injekciós fogyás az idei év slágerének ígérkezik annak ellenére, hogy a tengerentúlon már halálos áldozatot is szedett. Bármilyen nehéz is megváltoztatnod az életmódodat, és beletörődni, hogy az egészséges fogyáshoz sajnos időre van szükség, ezt a diétát soha ne próbáld ki!

Előtte azonban teljesen ismeretlen volt számomra a hCG. Éppen ezért miután megkaptam a hCG cseppem, egyből rákerestem google-ban miről is van szó.

Megdöbbentő, érdekes magyar cikkeket, hozzászólásokat dobott ki. Utólag visszanézve azt gondolom, rendkívül amatőr, hatásvadász cikkek azok. Először persze én is megrémültem, hogy meglehetősen brutális.

A HCG diéta - Hogyan működik és mit tesz a testeddel?

Aztán elkezdtem magamon gondolkodni. Ilyenek jutottak eszembe Az nem brutális, hogy soha életemben nem sportoltam? Nem folytatom, de érzékelitek azt, hogy a túlevés, a lustaság, a felesleges, üres kalóriák bevitele sokkal inkább brutális. Jobban átgondolva saját magam teszem úgymond tönkre. Az meg ugye nem mindegy. A diéta napi kalóriabevitelt javasol a megfelelő eredmény elérésért.

hcg diéta

Nagyon kevés, írja sok weboldal. Éhezésnek nyilvánítják. Ekkor egy picit meginogtam, és rákerestem a neten más fogyókúrákra.

hcg diéta

Olyanra is gondoltam, mi van akkor ha egyedül nem megy, és például orvosi segítség szükséges. Ugyanennyi a hCG diétánál is. Szóval ez mégsem egy olyan irreális szám, ha kórházban is ez a ráta. Nyilván nagy odafigyelésre van szükség otthon, hogy minden tápanyag megfelelő mennyiségben jusson a szervezetbe, de egy kis erőráfordítást simán megéri, minthogy kórházba keljen korpás kekszen és üres húslevesen diétázni.

  • Azok számára, akik többet szeretnek megtudni a HCG-ről, egy orvosról, aki több évtizede gyakorolta a gyakorlatban, Dr.
  • 4 nap alatt fogyás
  • Az utóbbi időkben a HCG-diéta is veszélyesnek és illegálisnak lett megbélyegezve.
  • A HCG diéta évek óta népszerű.

Nem mellesleg csak kreativitás és leleményesség kérdése, hogy abból az kalóriából mit tudunk kihozni. Az ember nem is gondolná, hogy más táplálkozási formával mennyire sok tud lenni az említett kalória szám.

hcg diéta

A hcG hogyan fogyj arcból és diétáról Hatvan évvel ezelőtt a brit orvos Dr. Albert T. Simeons szenzációs felfedezést tett. A hCG hatóerejét használta fel a diétához.

  • Hosszú évek óta rendkívül népszerű a HCG diéta.
  • Étrend fogyókúra
  • A testet becsapni kell, gondoskodnia kell a magzatról, és csökkentenie kell a csípő és a comb zsírtartalmát.
  • Return to site hCG diéta metabolikus diéta A hCG egy hormon neve, ami a terhes nők szervezetében fordul elő, és az a szerepe, hogy a külső körülmények ellenében is biztosítsa a magzat fejlődéséhez szükséges energiát és tápanyagokat.

A hCG a Human chorionic gonadotropin rövidítése. Ez az a fajta hormon, mely a terhes nők vizeletében jelenik meg. Korábban ezt a fajta hormont injekcióként naponta alkalmazták a túlsúlyos embereknél. A cég által kifejesztett hCG csepp egy komplett keveréke a B12 vitaminnak, L-Karnitinnak és egyéb kulcsfontosságú zsírégetőknek.

Tudd meg az igazságot a HCG-diétáról!

Az alacsony kalóriabevitellel és a napi háromszor tíz cseppel a nyelvre a testsúly tíz százalékát lehet leadni a 21 napos anyagcsere kúrán. Miért pont ez a csepp?

hcg diéta

Az elején én is szkeptikus voltam. Aztán pár hét leforgása után elkezdtek leolvadni a kilók. Hihetetlen volt, hogy annyi próbálkozás után most ennyire egyszerűen megy. A hCG pontosan azokat zsírraktárakat bontja le a leghatékonyabban és leggyorsabban, melyekre a legtöbb diéta nem képes.

Nézd meg a HCG étrendet

Segít a problémás területeken mint például felkarok, comb, has, csípő, a felesleges kilóktól megszabadulni. Megfelelő folyadékbevitellel és rendszeres mozgással a bőr is feszes marad. A diétát kúraszerűen lehet alkalmazni. Egy kúra, amit gyakran neveznek anyagcsere hcg diéta is, 2 nap előkészülési időszakból, 21 napig tartó diétából, és 21 nap stalilizáló diétából áll. A stalilizáló diéta alatt a kalóriaszám nagyjából a szigorú időszak kétszeres kbviszont a nagy mennyiségű szénhidrát, cukor bevitél továbbra sem engedélyezett.

Ez azért fontos, hogy a Jojo hatást elkerüljük, vagyis a leadott kilók ne kússzanak vissza, illetve az új, egészségesebb táplálkozási formát folytassuk. Bizonyos szénhidrátokkal, és sovány tejtermékekkel kiegészítve. A diéta terveben hcg diéta szerepelt, de én személyesen is azt tapasztaltam, hogy a fogyás gyorsabb volt mint más diétáknál.

Mi a HCG diéta és működik?

A nagy éhségérzés elmaradt. A teljesítményképesség és a hcg diéta hangulat nem veszett el, nem hcg diéta fáradt, letört. Egyre motiváltabb, energikusabb lettem. A négy kúra alatt, ami csaknem 6 hónap volt, szünetekkel, stalilizáló idővel37 kilótól szabadultam meg.

Íme egy előtte, utána kép.

1200 CALORIE DIET - What I Eat in a Day 1200 Calories - LuxMommy

Ez az egyik kedvencem ; Főbb vonalakban ez lenne a hCG csepp és diéta. A következő posztomban megismerhetitek az engedélyezett és tiltott ételek listáját. Maradjatok a közelben!