Keresés az oldalon

Jlo diétája

Tartalom

  Kurucz Barbara Jennifer Lopez Hollywood egyik dívája, aki csodásan énekel, elképesztően táncol, és számos filmben bizonyította már színészi képességeit.

  Twitter Pinterest Egyre több sztár vallja be nyíltan, hogy ilyen-olyan villámdiétával készült egy fontos alkalomra. Nemrég Jennifer Lopez vállalt be egy kőkemény, 10 napos fogyókúrát, amiről a dietetikusoknak meg is van a véleményük. Pár hónapja Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő cikk 30galéria 13videó Még több róla és kedvese, Alex Rodriguez vágott bele egy kihívásba: minden cukrot és szénhidrátot száműztek az étrendjükből. A páros barátaikat is bevonta a dologba, mert szerintük vicces és jópofa volt a kihívás lényege.

  Emellett a vörös szőnyeges eseményeken mindig a legjobb formáját hozza már évtizedek óta, kidolgozott teste pedig rendszeresen az újságok témája. A tökéletes kinézetért viszont még neki is meg kell dolgoznia.

  jlo diétája

  Tavaly jlo diétája ugyanazt az ikonikussá vált Versace ruhát viselte, amelyet tizenkilenc évvel korábban, és jobban állt neki, mint harminc évesen. Természetesen ez a rendszeres mozgásnak, valamint a szigorú diétának jlo diétája, amelyet a latin díva minden esetben betart.

  1. Fogyókúra hány kalória
  2. Twitter Pinterest Jennifer Lopez az élő bizonyítéka annak, hogy közel a hoz, két gyermek után is lehetünk bombaformában, sőt mi több, nézhetünk ki klasszisokkal jobban, mint akár huszas éveinkben.
  3. Mitől olyan az 51 éves Jennifer Lopez teste, mint egy 30 évesé? Ez a titka - Retikügoyser.hu
  4. Szuper szigorú diéta Jennifer Lopez mintájára! | goyser.hu

  Bőrápolási rutin Bár Jennifer Lopez úgy gondolja, hogy szerencsés géneket örökölt, ezért egészséges a bőre, mégis vannak lépések, amelyeket minden nap megtesz. Sokat — nagyjából kilenc, tíz órát — alszik, ebből sosem enged, nem fekszik le sminkben, ahogyan az esti hidratáló használata is elmaradhatatlan nála.

  jlo diétája

  Ha nem dolgozik, akkor szinte alig visel sminket, úgy gondolja, hogy a bőrének szüksége van a pihenésre. Edzés után mindig arcot mos, nagyon keveset tartózkodik a napon, és természetesen rendszeresen használ fényvédőt.

  Ha bárki megkérdezné Jennifer Lopezt, mitől néz ki ötven évesen is harmincötnek, egészen biztosan ez lehetne rá a válasza. Jennifer Lopez idén volt 50 éves, de évtizedet letagadhat a korából.

  Sokat költ öregedésgátló termékekre, csakis a legjobb minőségű krémeket használja. Valamint esküszik a glikolsavas hámlasztásraamelyet akár magának is el tud végezni, úgy gondolja, hogy ettől olyan szép mindig az arcbőre. Tiszta étkezés Az étkezésének az alapja, hogy nagyon sok vizet iszik, és az étrendje nagy részét zöldségek és gyümölcsök teszik ki. Szereti a lazacot brokkolival, spárgával vagy kelkáposztával.

  jlo diétája

  Nála a nassolás is csak zöldségeket jelent, amit mindig előre elkészít, és magával visz. Proteindús étrendet folytat, vacsorára általában olyan salátákat eszik, amelyekben bab és lazac jlo diétája.

  • Lehull a lepel!
  • Nasi és folyadék tippek Jennifer Lopeztől Jlo fogyni.

  Káros szenvedélyektől mentes, hiszen nem iszik kávét, alkoholt, valamint nem dohányzik. Bár Jennifer kipróbált pár elég extrém diétát is — például amikor tíz napon keresztül cukor és szénhidrát nélkül étkezett - de főként ezeket a pontokat követi a hétköznapokban.

  Kemény edzésterv Két személyi edzője van, akikkel eltérő edzéseket folytat. Mivel nagyon szeret táncolni, így heti ötször táncos edzése van, amelyet súlyzós gyakorlatokkal kombinálnak. Ezek során nagy hangsúlyt fektetnek a fenékre, combra valamint a derékra.

  jlo diétája

  Emellett hetente háromszor végez a teljes testre ható súlyzós edzéseket. Amikor is a kiemelt területek, a fenék, a bicepsz és a kar, de ezek mellett sokat plankel, boxol, és rendszeresen edz medicinlabdával és kötéllel.

  jlo diétája

  A legutóbbi filmje miatt, meg kellett tanulnia a rúdon táncolni, így a rúdfitness szintén az edzésterve részéve vált. Mivel sokat edz, ezért odafigyel a rendszeres meditálásra, hiszen szerinte az egészséges testhez egészséges lélek is szükséges, emellett gyakran jár masszőrhöz. Bár Jennifer Lopez étrendje és edzésterve eléggé szigorú, egyes elemeket bárki alkalmazhat, például a megfelelő alvást, vízfogyasztást, vagy a zöldségekben dús táplálkozást, már ezekkel az apró változtatásokkal javítható a bőr és a test egészsége.

  A törlés kéréséig