Kalória Kalkulátorok

Kalória fogyás. Fogyókúra & Diéta Kalóriaszámlálással - Havi kiló mínusz!

Kalória kalkulátor

Kalória fogyás napi kalóriaszükséglet fogyáshoz az első dolog, amit ki kell számolnunk, kalória fogyás diétázni szeretnénk.

Tudni kell a magasságod, súlyod, életkorod és a napi aktivitásod adatait, majd ebből lehet végül kiszámolni egy közelítő értéket. Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz A legegyszerűbb egy kalória kalkulátor segítségével kiszámolni, hogy neked személy szerint mennyi az a kalóriamennyiség, ami a fogyáshoz szükséges.

kalória fogyás

Ha meg van ez a szám, abból már ki lehet számolni, hogy mennyit kell enned egy nap beinduljon a fogyásod. Példa kedvéért, ha egy cm magas nő vagy, aki 84 kiló, akkor kalóriára van szükséged, ha nem sportolsz semmit.

3 durva tévhit a kalóriaszámolásról

Eleinte elvonásnak fogod 90napos étrend, de ha fokozatosan csökkented a kalóriád, akkor egy idő után hozzászoksz a kisebb adagokhoz. Körülbelül kalóriánál érdemes kezdeni az első pár napban aztán fokozatosan csökkentve a napi kalóriaszükséglet mértékét.

kalória fogyás

Meddig csökkenthetem a kalóriaszükségletem? Pár hét vagy hónap múlva már elérheted az kalóriát is és nem is leszel éhes.

kalória fogyás

Azonban nem árt tudni, hogy van egy minimális határ, ami alá már biztosan nem szabad menned. Mennyit fogok fogyni így naponta? A fenti példánál maradva már a vége fele kalóriát fogsz elégetni és naponta átlagban 90 g-t fogyhatsz.

1200-1400 kalóriás napi étrend #1 I ezt eszem egy nap kalóriadeficittel I Almapapi Életmód 50+

Nem túl gyors, de így nem fogsz visszahízni se. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy fokozatosan csökkentsd a kalóriaszükségleted, hogy hozzá tudjon szokni a szervezeted, mert különben éhezni fogsz.

Ugyan így, amikor már látod, hogy nemsokára eléred a célod, fokozatosan emeld a kalóriaszükségleted a normális szintedre, mert ha drasztikusan elkezdesz többet enni, mondván te már lefogytál, olyan gyorsan fogsz újra visszahízni is. A cél ne a gyors eredmény legyen, hanem a tartós fogyás.

kalória fogyás

Te is állandóan éhezel? Te sem salátán akarsz élni?

  1. Kalória kalkulátorok - Fogyókúra, diéta profi módon
  2. Fogyókúra, diéta kalóriaszámlálással A kalóriaszámlálás egy könnyen betartható és egészséges fogyókúrás, diétás módszer.
  3. 3 durva tévhit a kalóriaszámolásról | Well&fit
  4. Hatályos:
  5. Étvágycsökkentő férfiaknak
  6. Legtöbbünk számára a fogyókúra egyenlő a kalóriaszámolgatással, a sikeres fogyókúra kulcsának pedig a kalóriák jelentős csökkentését tartjuk.
  7. Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz - Diet Maker

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük? Teremy Alex.

kalória fogyás