Kapcsolódó cikkek

Kreatin fogyás

Tartalom

  Egy érdekes kérdéssel fordulnék önhöz.

  kreatin fogyás

  Azt már tudom hogy szálkásítás alatt van értelme creatint szedni az erőszint érdekében. De mi történik, ha szálkásítás ideje alatt töltök fel creatinnal sejtem, hogy nincs értelme, csak kíváncsi vagyok ilyenkor mi történik, esetleg hátráltatja-e ez a zsírégetést. Kár volt egy korábbi kérdezőt viccből visszamagázni, mert csak olajat öntöttem a tűzre.

  kreatin fogyás

  Szóval tegeződjünk! A kreatin nem hátráltatja a zsírégetést.

  kreatin fogyás

  Ehhez nem árt tudni, hogy tulajdonképpen mi is ez az anyag. Bővebben itt írunk rólade a lényeg: három aminosavből álló arginin, glycine és methionine vegyület, melynek elsődleges feladata energia biztosítása a vázizmok felé.

  kreatin fogyás

  Szóval, ha jól értem, diéta alatt végeznél egy kreatinfeltöltést. Nincs ezzel semmi gond, amíg helyén tudod kezelni a dolgot, és nem reménykedsz irreális eredményekben.

  kreatin fogyás

  Ha úgy véled, ezen időszakban is képes leszel erőt növelni, sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk. A kreatin önmagában vajmi keveset ér, mivel egy diétás étrend a maga szénhidrátszegénységével van annyira alattomos, hogy erőcsökkenést fog eredményezni.

  kreatin fogyás

  Ez a diétával jár, és kreatin fogyás teljesen elkerülhetetlen. A kreatintöltés nem fogja hátráltatni a zsírégetést, hiszen nem tartalmaz se cukrot se zsírt. Drámai mértékű erőnövekedést ne várj tőle, de diétában segíthet az izom megőrzésében.