Szuper 5 napos méregtelenítő kúra! | Marie Claire

Méregtelenítés diéta, Hogyan kell méregteleníteni jól és egyszerűen?

Tartalom

  méregtelenítés diéta hatásos fogyókúrás tabletták

  Keress receptre vagy hozzávalóra Egészséges tisztítókúra: kéthetes mintaétrend méregtelenítéshez A reggeli napsütés csodás időt ígér, mégis úgy érzed, képtelen vagy kikelni az ágyból? Nem ritka tünet tavasszal… Oka, hogy az anyagcsere télen lelassul, így nem tudja eltávolítani a szervezetbe kerülő mérgeket, illetve az ott képződő salakanyagokat.

  méregtelenítés diéta flexitáriánus diéta

  Ezek aztán felhalmozódnak, és megbontják a belső egyensúlyt, illetve sejtszinten akadályozzák az oxigén- és a tápanyagellátást, ami az energiatermelésre is kihat. A következmény: a teljesítőképességünk csökken, és ok nélkül fáradtnak érezzük magunkat.

  méregtelenítés diéta fogyást elősegítő

  Életmódváltás fogyás fogyhatunk is általa, de a fő cél az, hogy energetizáljuk a szervezetünket, továbbá megelőzzünk vagy gyógyítsunk bizonyos betegségeket. A méregtelenítés olyan, mint egy nagytakarítás.

  méregtelenítés diéta diéta alatt nasi

  Amellett, hogy a gyomor és a belek kitisztulnak, az immunrendszer is erősödik, a bőr rózsássá és feszessé válik, a haj pedig ragyogó fényű lesz.

  A kúra a két legfontosabb méregtelenítő szervünket, a májat és méregtelenítés diéta vesét is tehermentesíti. Mielőtt elkezdjük, már csak könnyebb ételeket fogyasszunk: mivel ezeket viszonylag gyorsan meg tudja emészteni a gyomrunk, nem okoz majd akkora sokkot a táplálékmegvonás.

  méregtelenítés diéta gyors látványos fogyás

  Mindennap — rögtön ébredés után is!