Spirulina alga: zsírégető, rákellenes és lúgosít - Fogyókúra | Femina

Spirulina fogyás, Így tegyük ízletessé a spirulinát

Tartalom

  Miért és hogyan csökkenti az étvágyat a Spirulina és a Chlorella alga?

  spirulina fogyás

  Spirulina royale a fogyáshoz Többek között: — Nagy molekulasúlyú poliszacharidokat, proteineket, fehérjéket. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést is okozhat. Megtisztítja a vért a salakanyagoktól.

  spirulina fogyás

  Elősegíti a vörösvérsejtek termelését, és jó hatással van az emésztésre, valamint a hormonháztartásra. A DXN spirulinafarmján Ma úgy vélik a kutatók, hogy az algák a jövőben a mostaninál is jelentősebb és szélesebb körben ismert gyógyhatású táplálékokká fognak válni, és ezek egyike a Spirulina platensis.

  Birtalan Katalin természetgyógyász írása az algákról: Az algák olyan, tápanyagokban dús szuperételek, melyek egészségjavító tulajdonságokkal rendelkeznek, és hozzájárulnak szervezetünk tökéletes működéséhez, táplálnak, energiát biztosítanak és gyógyítanak.

  spirulina fogyás

  A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, spirulina fogyás a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

  spirulina fogyás