Nutriversum WSHAPE HCA+CLA – 120 kapszula

Étvágycsökkentő nutriversum, Nutriversum WSHAPE HCA+CLA - kapszula | Trend-m | Nutriversum termék

Tartalom

  Komplex zsírégető és étvágycsökkentő formula a tökéletes alakért!

  étvágycsökkentő nutriversum

  A hatóanyag nemcsak a fogyni vágyók, hanem élsportolók körében is közkedvelt kiegészítő a súlyfeleslegtől való gyorsabb és könnyebb megszabadulás támogatására. Főétkezések előtt fogyasztva annak az enzimnek a blokkolásával működik, amely képes az elfogyasztott szénhidrátot zsírtartalékká alakítani — így a bevitt energia könnyebben tud hasznosulni a zsírfelesleg gyarapodásának veszélye nélkül.

  étvágycsökkentő nutriversum

  Mindezek mellett étvágycsökkentő hatása is bizonyítottan étvágycsökkentő nutriversum. Hogy a termék igazán hatásos legyen, CLA-val, azaz konjugált linolsavval egészítettük ki, amely nagyban hozzájárul a testkompozíció javításához és a vércukorszint optimalizációjához. Kényelmes, kapszulás forma, komplex, egymás hatásait erősítő összetevők, profi diéta támogatás a legjobb hatóanyagokkal Kinek ajánljuk?

  étvágycsökkentő nutriversum

  Neked, ha: ha szeretnél kipróbálni valami újat a diétád támogatására, ha a mardosó éhség megkeseríti a mindennapjaid, ha profi, élsportolók által is használt kiegészítővel biztosítanád be a fejlődésed Próbáld ki te is! Hogyan fogyaszd? Vélemények 0 There are no reviews yet.

  étvágycsökkentő nutriversum

  Kapcsolódó termékek.