Idd ezt minden reggel, és garantáltan beindul a fogyás!

Étvágycsökkentő turmix

Tartalom

  étvágycsökkentő turmix

  Kiss Kriszta A belassult anyagcserét csak megfelelő étrenddel lehet újra lendületbe hozni. Ez a reggeli ital tele van természetes, fogyást elősegítő hatóanyagokkal. Az anyagcsere lelassulása visszafordítható folyamat, hiszen általában az egészségtelen táplálkozás okozza a problémát, ezért teljes étrendváltoztatással — nem időszakos fogyókúrával - és rendszeres testmozgással helyrehozható a működése.

  étvágycsökkentő turmix

  Köztudott, hogy vannak kifejezetten anyagcsere-gyorsító ételek, melyek többsége zöldség és gyümölcs. Az alábbi reggeli ital tápláló, finom, ugyanakkor minden összetevője stimulálja az emésztést.

  étvágycsökkentő turmix

  Nemcsak a fogyásban segít, hanem a lassú anyagcsere következtében felhalmozódott méreganyagoktól is megtisztít. Az ananász tisztító étvágycsökkentő turmix zsírégető hatású.

  Magas a C- és B6-vitamin tartalma, ugyanakkor nemcsak a fogyást segíti, az emésztést is helyreállítja. A zeller erős vízhajtó, étvágycsökkentő hatású, rostjaival pedig hiozzájárul a súlyvesztéshez.

  étvágycsökkentő turmix

  Reggelente, üres gyomorra idd meg az italt, és ne adj hozzá cukrot, vagy mesterséges édesítőszereket. Ajánlott negyedórán belül elfogyasztani, hogy ne veszítse el gazdag tápértékét.

  A legtöbben várakozással néznek a karácsonyi ebéd vagy vacsora elé még akkor is, ha nem változik a menü évek óta. Az ünnepi menü a vágyakozás tárgya, még ha nem is éppen étkezéstudatos módon készül. Ez azt is jelenti, hogy az ember már előre sejti, hogy puffadásig és rosszullétig eszi majd magát, mert egész nap böjtöl, hogy jól belakjon a fejedelmi fogásokból.

  Hozzávalók: 1 db uborka apróra vágva 1 bögre szeletelt ananász.