NATUR TANYA ZÖLDKÁVÉBAB TABLETTA 60DB

Zöldkávébab tabletta, Szerves Zöld kávé tabletta - Testsúlycsökkentő, 50%-os klorogéns

Tartalom

  zöldkávébab tabletta fogyókúra holdnaptár szerint 2021

  A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! A zöld kávé klorogénsavja egy természetes antioxidáns, sőt 2-szer olyan gyorsan semlegesíti az oxigénmentes gyököket, mint a zöld tea és a szőlőmag kivonat. Csökkenti az éhségérzetet és a test glükóz felvételének megváltoztatása által serkenti az zöldkávébab tabletta.

  zöldkávébab tabletta cla fogyás vélemények

  További előnye az, hogy nem lépnek fel a kávé negatív hatásai. A zöld kávébab ugyanis koff eintartalmát folyamatosan és egyenletesen adja le, miközben Te, egész nap energikus lesz tőle. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

  zöldkávébab tabletta fogyókúra 70 év felett

  A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges. A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat.

  Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz.

  zöldkávébab tabletta fogyás a második trimeszterben

  A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

  Legnépszerűbb termékeink.

  zöldkávébab tabletta fogyokuras heti menu