FOGYI-VERSENY – Freedom

Fogyi verseny, Indul a fogyiverseny! | Well&fit

Fogyi verseny: Barbi, a kitartó [origo] Barbi a fat free módszerrel száll szembe a fogyi verseny.

fogyi verseny

A fat free program szigorú étrendet és pulzuskontrollált mozgást jelent. Mint minden komoly életmód program, ez is állapotfelméréssel kezdődik.

FOGYI-VERSENY

A szokásos méreteken kívül mell, derék, csípő, magasság, súly megmérték Barbi testzsír-százalékát és csuklókerületét, amiből a csontozat vastagságára következtetnek. Barbinak tényleges energiaszükségletének megfelelő étrendet kell betartania, nem csökkentették a kalória bevitelt.

fogyi verseny

A diéta célja, hogy felgyorsuljon a lány anyagcsere, kikapcsolódjon a raktározás. A meglévő zsírokat a mozgás segítségével fogja ledolgozni.

  • Közösségi fogyókúra verseny
  • Egyél minden másnap diéta
  • Étrend szálkásításhoz
  • Szinefrin tabletta

A pulzuskontrollált mozgás kifejezés arra utal, hogy az edzés alatt Barbi pulzusának olyan sávban kell mozognia, mikor legjobban ég a zsír. Hiszen a szervezet háromféle forrásból juthat energiához. Extrém esetben, például éhezéskor fehérjéből, a mindennapokban szénhidrátból, illetve zsírokból.

fogyi verseny

A Fat free program során a fogyi verseny nyeri az energiát a fogyni vágyó, ezért ennél a módszernél a legfontosabb mérőszám testzsír százalék. Barbi négy éve állandóan küzd a kilókkal. Öt éve az eljegyzése idején 52 kilogramm volt, aztán egyik pillanatról a másikra hízásnak indult.

Napi órát töltenek az íróasztal mellett. A csapat tagjai nemcsak a munkahelyükön találkoznak, szabadidejükben is rendszeresen összejárnak. Ebédelni az üzemi konyhára járnak, […] A pénzügyes csapat Ercsiből Az öt elszánt hölgy egy japán tulajdonú, gömbcsukló és vezérműtengely gyártásával foglalkozó cég pénzügyi osztályán dolgozik. Ebédelni az üzemi konyhára járnak, ám az itt főzött ételek szerintük túlságosan kalóriadúsak.

Amikor a mérleg először kiló fölötti értéket mutatott, érezte, hogy változtatnia kell. Bár férje azt mondja, ha egyetlen dekát sem fogyna, akkor is mindig szeretné, a lány mégis képtelen elfogadni a külsejét.

Fogyi verseny: Barbi, a kitartó

A lány hitvallása, hogy a fogyás az agyban kezdődik. Sok sikert Barbi! Nézd meg a teljes riportot, milyen nehézségekkel küzd Barbi a program során!

Mit lehet elérni naturálban? - Több, mint 10 év naturál testépítés